GENESYS, INOVATIVNA REŠITEV ZA SUŠENJE Z VISOKIM IZKORISTKOM

06/09/2017
IRT 3000

Wide 3 header per press review piovan

Nova linija samodejno prilagodljivih sušilnih sistemov, ki ponuja optimalno in dosledno zagotavljanje obratovalnih razmer in kar se da nizko porabo energije. Prvi patent, ki je bil izdan v Evropi na temo visoko učinkovitih sistemov sušenja polimerov.

● Procesne spremenljivke s funkcijo nadzora
● Polno delovanje s samodejnim prilagajanjem
● Prilagajanje in stabilizacija s samodejnim pretokom zraka
● Regeneracijski sistem rekuperacije toplote
● Izredna učinkovitost brez potrebe po hladilni vodi
● Napreden industrijski nadzor, ki temelji PC


Piovan sušilniki so namenjeni za delo v stabilnih razmerah v vseh predelovalnih fazah – zagon, proizvodnja, pripravljenost in zapiranje sistema. Parametri procesa in rosišča so konstantno vzdrževani in vedno na optimalni ravni za ustrezno pristopanje k PET. V ospredju pri razvoju sistemov, ki bolj spoštujejo okolje in so sposobni zmanjšati in optimizirati izrabo energije, je Piovan razvil GENESYS, novo generacijo sušilnih strojev. Opremljen z inovativnimi in patentiranimi napravami, se je sposoben v celoti avtomatsko prilagoditi tako, da sistem sušenja deluje optimalno in s tem viša zmogljivost na maksimum.

 

Preberite članek objavite na IRT.

COVID-19 AGGIORNAMENTO

Messaggio del Presidente del Gruppo

23 Marzo 2020 S. Maria di Sala, Venice, Italy

Gentili Partner,
ritengo doveroso dare un aggiornamento a tutti i nostri Stakeholders sull’attuale operatività del Gruppo Piovan durante l’emergenza sanitaria causata dal COVID-19. Prima di tutto voglio rassicurarvi che ogni nostra scelta e futura attività avrà come primario scopo la salute e la sicurezza dei nostri Collaboratori e dei nostri Clienti nel rispetto delle normative emesse dai vari Governi ove operiamo.
Tutti i siti produttivi e le società service & sales del Gruppo sono operativi con continuità.

Continua a leggere×