GENESYS, INOVATIVNA REŠITEV ZA SUŠENJE Z VISOKIM IZKORISTKOM

06/09/2017
IRT 3000

Wide 3 header per press review piovan

Nova linija samodejno prilagodljivih sušilnih sistemov, ki ponuja optimalno in dosledno zagotavljanje obratovalnih razmer in kar se da nizko porabo energije. Prvi patent, ki je bil izdan v Evropi na temo visoko učinkovitih sistemov sušenja polimerov.

● Procesne spremenljivke s funkcijo nadzora
● Polno delovanje s samodejnim prilagajanjem
● Prilagajanje in stabilizacija s samodejnim pretokom zraka
● Regeneracijski sistem rekuperacije toplote
● Izredna učinkovitost brez potrebe po hladilni vodi
● Napreden industrijski nadzor, ki temelji PC


Piovan sušilniki so namenjeni za delo v stabilnih razmerah v vseh predelovalnih fazah – zagon, proizvodnja, pripravljenost in zapiranje sistema. Parametri procesa in rosišča so konstantno vzdrževani in vedno na optimalni ravni za ustrezno pristopanje k PET. V ospredju pri razvoju sistemov, ki bolj spoštujejo okolje in so sposobni zmanjšati in optimizirati izrabo energije, je Piovan razvil GENESYS, novo generacijo sušilnih strojev. Opremljen z inovativnimi in patentiranimi napravami, se je sposoben v celoti avtomatsko prilagoditi tako, da sistem sušenja deluje optimalno in s tem viša zmogljivost na maksimum.

 

Preberite članek objavite na IRT.

COVID-19 UPDATE

Piovan Group President’s message

23 March 2020 S. Maria di Sala, Venice, Italy

Dear Partners,
I would like to update all of our Stakeholders concerning the current operativity of Piovan Group during the medical emergency of COVID-19. Firstly, I want to reassure all of you that any choice and future activity have, as a primary aim, the health and safety of our Collaborators and of our Customers, duly following the regulations issued by the Governments where we operate.
All production sites, service & sales companies are operating with continuity.

Read more×